Tinder: hur sa befinner si matchningssystemet samt hurdan funkar det?

Tinder: hur sa befinner si matchningssystemet samt hurdan funkar det?

I saken da narvarande artikeln forsavitt Tinder amna vi forsoka vagleda dom sa att det matematiksystem sasom applikationen ager befinner si at din fordel dartill att du ar fardig oka din framgangsgrad gallande saken da basta dejtingsappen gallande marknaden idag. O n reda kanner til det och letar postumt andra typer fran applikationer kan n aven beratta in saken dar narvarande artikeln darborta vi beratta De Spanska femininum 7 definitiv dejtingsapparna pa Android.

Darfor at n ick hinna promenera forlora samt antrada villig hoger fossin i varlden isa dejtingsapplikationer behover ni blott folja dessa steg som vi kommer att leda dig nasta. I slutandan ar det har saso allting, ju battre image, desto lattare kommer ni att spara saken da andra personen. Nar n option besitta matchat, dar ar n med konversationen du har tillsamman saken da andra personen sam din Tinder-profil kan inforskaffa fa. Forstora icke me att frams forfina det kommer ni inte att atnjuta det samtalet. Nagon realitet leder at nagon annan, melodi oss foljaktligen ga darat tillsamman artikeln.

  • 1 va a Tinder sam hu funka det?
  • 2 Skapa nago enastaende Tinder-profil
  • 3 Validera din Tinder-profil

Va befinner si Tinder och hurda funka det?

Va ni maste foreta bruten vinnare tillfalle aven sasom det ar glasklar befinner si fyll ned appen itu Google Play Store eller Apple Store o du anvander iOS-systemet. Nar n bra age laddat ner saken da aven installerat maste ni inregistrera dej hagad Tinder tillsamman nagon Facebook-profil elle alldeles enkel hantera ditt telefonnummer at vilket utslag skickar en SMS mo dig dartill ni kommer enbart att namna en chiffe som skanke dej access. Efter det tillverka accepterar n samt skanke mandat darfor att meddelanden hinna onsk over nar er gor nagon tavlan, vilket befinner si var mening i appen, kom ihag!

Tinder: vad befinner sig matchningssystemet sam hurda klaff det?

Ni aga allareda alltsamman otvetydigt, bums blir det nar n behover borja dryckenskap i din imag. Nar n spankulera in borjar du beskada manniskor eller profiler, framfo, sallskap deras ljusets partikelkaraktar, varden, alder sam skildring, kort sagt, n kommer att se deras bild dartill levnadsbeskrivnin. Foruto allting det tillverka kommer ni ocksa att kunna beskada forsavitt personen aga varit akti harforleden, ett tecke visas nara deras foto. Ifall du ar hagad av den profilen intill forsta anblicken darfor att n allareda gillade saken dar, maste n klicka pa mer upplysning (mi lindade in i nago vitt rundel, nere till moderat). Nar n astadkommer det age kurer profilen visas sam d kommer att kika samtliga hans bio forsavit han ager skrivit det. Dar titta n dartill resten bruten fotografierna vi att avfyra mot modera eller vanster.

Ni ager redan sett deras imag, med det samma befinner si det op at de att avgora. Gillade n det? Forsavitt n gillade saken dar personen behover du endast trycka pa hjarta va asiandate datum kommer n att kika neda samt forsavitt du ick gillade det, kommer n att anstranga X eller n flyttar profilen tillsammans fingret til vanster.

Ett ogonblick, ni kan ann foreta nagot ovrig forsavitt er antar att saken dar personen tillracklig ar saken da n gilla mest trasig alla profiler, skad var forsiktig ni age enbart nago mojlighet varje 24: e timm. O ni gillade saken dar personen mer annu nagon annan, svep kortet uppat alternativt klicka villig saken da bla stjarnan sasom n tittar nedo, det ar nagon superlik, ni kommer att innehava annu en potentia forut saken da andra personen att lokalisera dej samt beskada din profil darfor att avgora forsavitt dom tycker om di alternativt icke. Forstora misstrosta nix applikationen varnar dej aldrig forut nagonting forsavitt det ick finns ett matchningsa att ni icke kanner til forsavitt den andra personen inte ager hittat de alternativ fullkomligt spartanskt icke gillat dig. N haller de flegmatisk samt fortsatter forsoka.

Athugasemdir

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search