Det befinner sig ej karlek! Karleken vill gott, oavsett underben!

Det befinner sig ej karlek! Karleken vill gott, oavsett underben!

Hurdan forhaller n de mot att din f.d. traffat en?

Det ar fa grej sasom kan bega odl ont som nar nago f.d. age vandra fortsattningsvis och traffat en ny partner (forsavitt vi fortfarande bar pa romantiska kanslor). Ensamheten och kanslan bruten fiasko blir fortfarande mer markbar nu nar han/hon age e annan nara. Forsavitt vi icke kant kanslig smarta forra, befinner sig det nu det hander. Ett system i tumult. Smack!

Sjalvbilden, sjalvfortroendet, planerna forut framtiden sam minnena vall gallande krasch efter small. ”Var det vi hade HГ¤r Г¤r deras webbplats sammanlagt enbart ett enda biff bluff? Hur kunde han ga vidare odl fartfyllt? Sam hon sasom befinner sig mamma till mina baby…”

Den vi ett passage stod odl uppemot age forvandlats mo ett framling. Den sista samtalspartnern vi kan vanda oss mo. Forsavitt vanmak fordom vart ett glos, ar det omedelbart ett sanning med forbittrad smak.

Det befinner si ett valdigt cool kannedom (fick saken da allena nagon passage) – vi kan icke styra over ett annans beslut. Din f.d. befinner si helt ohejdad inom tryta option.

Det ett resulterar i pina. Vi vill styra samt besiktiga. Haver uta oss sarkastiska kommentarer och andra harda glos. Vi ar bade gisslan sam gisslantagare inom vara egna tankar samt kanslor. Oh jo!! Stinget kanns!

Darfor att undga frustrationen kanske vi borjar klandra, smutskasta, gora det svart aktuell overlamnande/mottagande av barnen, ekonomiska patryckningar, sms terror…

Mi hor samt ser dom som uppge: ”jag alskar henne/honom ovanfor allt ovrig!” sam tillsammans andra handen utovas harskartekniker.

Det tar tid att komma mot acceptanslaget och saso bekanting befinner sig det lite fran oss saso har nagon on/off bristande darborta vi tvart endast inneha fattat det.

Forsta steget kontra oforfalskad godkannand befinner si saken dar starka langtan sam viljan at att godkanna: ”jag vill tillverka det battre annu odl narvarand!”

Det befinner sig okej att beror, skada att upptrada ut morka emotione till nagon annan, befinner sig alltsamman annat annu gro. Det befinner si vart eget forpliktels att gora underben saso annu behovs for att liv tillsammans vardighet.

Det har ar detaljerad sa sjalv kanner

Mar verkligen detta suger att han gick fortsattningsvi sa fort och traffade ett ny brud. Betydde var epok inte ett skvatt…. Jag alskar honom annu. Onskar enkom att han kommer i retur.

Mi hatar synnerligen det har. Jag vill ej att nagon annan bona ska deltag honom samt gora han nojd. Det amna ju vara sjalv:'(

Grimas stora forfaran saken da dag det hander! Karna ex har icke traffat e farsk undertecknad veterligen. Han ager ngn haft ngt kortare samband skada barnen ager ick blivit inblandade. For tillfalle kanner til sjalv att han icke ager en. Andock baksida av underben saso sker den dag han traffar nagon sam barnen blandas in…jag blir nedstamd blott mi tanker pa det och likva vill jag ej hava han tillbaka. Andock sjalv har ej sorjt ”det saso ick blev” an, befinner sig inomhus ino saken da sorgefasen genast. Ibland onskar mi att sjalv mote nago pur frams, det skulle tillrackligt kannas lattare forut ja. Antagande inte det kommer bliv sa a andra sida. For tillfallet kanns det iaf duktig att han ick age en farsk, ej darfor at jag icke unnar han det inte med darfor att jag inte skulle veta behandla det ratt. Jag ar daremot inte nagon manniska som skulle vedergallning alternativt motsvarighet, mi skulle lyckonsk medans mi invartes skulle ga tillbaka i grima originell framatskridande och igen grubbla ovanfor hur sjalv kunde bli avskrade postum 21 ar sallskap…om mi icke ar vardinna nagot osv. Men mig promenera hos hjarnskrynklar for tillfalle odl ganska sjalv kommer ma forbattrin nar saken da kontakten befinner sig avslutad och emedan lattare vet bruka nagot som sjalv kanner till kommer vara oundvikligt; att aga mot ett pur.

Athugasemdir

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search